Ladbrokes Promotiecodes

Hoe live wedden op Ladbrokes: streaming, weddenschappen en bonussen

26 April 2018
par admin

Commerciële inhoud | 18+

Live wedden op Ladbrokes: hoe gaat het in zijn werk, wat is het aanbod en welke bonussen zijn beschikbaar? We geven een overzicht van de mogelijkheden om weddenschappen te plaatsen en live streams te volgen.

Hoe genieten van de live streams op Ladbrokes

Hoe toegang krijgen tot het streamingaanbod

Wilt u toegang krijgen tot de live streams van Unibet? Dat kan via Ladbrokes TV. Volg hiervoor dit stappenplan:

 1. Log in op uw account of registreer met promotiecode
 2. Ga naar het sportoverzicht
 3. Kies een wedstrijd waarnaast een icoon van een televisiescherm zichtbaar is
 4. Plaats een weddenschap op het evenement (minimum 0,5€)
 5. Krijg toegang tot de live stream

Algemene voorwaarden

Om gebruik te maken van de live streaming service van Ladbrokes is het noodzakelijk om een weddenschap van minimaal 0.50€ te plaatsen op het evenement. Gratis weddenschappen komen niet in aanmerking om te genieten van de live streaming.

Alleen wie Belg is of woonachtig is in België, kan toegang krijgen tot de live uitzendingen. Daarnaast moet u minimaal 5€ op uw rekening gestort hebben en voldoen aan de leeftijdsvoorwaarde (minimum 18 jaar zijn).

Compatibiliteit

Bij Ladbrokes kan je toegang krijgen tot de live streaming via de website, die beschikbaar is in verschillende browsers. Daarnaast beschikt de bookmaker over een mobiele app, waar u de evenementen ook rechtstreeks kunt volgen op uw smartphone of tablet.

Bonussen voor live wedden

Ladbrokes beschikt geen special bonus voor live wedden.

Bovendien zijn er regelmatig aantrekkelijke bonussen te verdienen. Zo biedt de bookmaker vaak gratis weddenschappen (max 100€) als u eerste storting makt.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de welkomstbonus om live te wedden op Ladbrokes. Als u een eerste storting doet en een eerste weddenschap plaatst van minimum 5 € (met een minimale notering van 1.50), krijg je een welkomstbonus ter waarde van je eerste inzet.

Die kan onder meer gebruikt worden om live te wedden. Het bedrag van de bonus moet in één weddenschap geplaatst worden en kan niet gebruikt worden voor paardenrennen.

Live wedden op Ladbrokes: beschikbare sporten en weddenschappen

Beschikbare sporten

Het aanbod aan live weddenschappen bij Ladbrokes is behoorlijk ruim. Er kan niet alleen op de populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal ingezet worden, maar ook op minder bekende sporten zoals snooker of baseball.

Soorten weddenschappen

De website biedt niet alleen de mogelijkheid om in te zetten op het eindresultaat, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden. Zo kunt u voorspellen wie een bepaald punt wint in een tenniswedstrijd, of wie aan de rust zal leiden in een basketbalmatch.

Wat voetbal betreft, is er keuze zat. U kunt bijvoorbeeld het juiste resultaat voorspellen, de winnaar aan de rust, het aantal doelpunten (meer/minder) of wie het volgende doelpunt zal scoren. Uiteraard is het ook mogelijk om de winnaar (1X2) te voorspellen, of te kiezen voor een dubbele kans. Er zijn live statistieken beschikbaar om u te helpen bij het plaatsen van uw weddenschap.

Live wedden: onze tips

 1. Kies vooraf de wedstrijden waarop u wilt wedden

Succes behalen met live weddenschappen? Dan is het belangrijk om zich goed voor te bereiden. Welk team is het best in vorm, welke spelers zijn eventueel onbeschikbaar voor de wedstrijd, welke belangen spelen er mee? Er zijn heel wat statistieken beschikbaar die u de nodige inzichten kunnen verschaffen.

Het best kiest u sporten en competities die u goed kent. Hebt u geen kaas gegeten van hockey? Dan is het moeilijk om wedstrijdsituaties correct in te schatten.

 1. Selecteer evenementen die u live kunt bekijken

Regelmatig valt het voor dat u bepaalde gebeurtenissen in een wedstrijd kunt zien aankomen. “Er hangt een doelpunt in de lucht”, wordt bijvoorbeeld weleens gezegd. Als u live wilt wedden, is het aan te raden om evenementen uit te kiezen die u rechtstreeks kunt volgen. Zo kunt u perfect inspelen op de gebeurtenissen en het wedstrijdverloop analyseren.

 1. Bepaal uw maximumbudget

Altijd een gouden raad als u beslist om een gokje te wagen: bepaal uw maximumbudget en overschrijd dit niet, wat er ook gebeurt.

 1. Maak gebruik van de verschillende opties

Bij live wedden kunt u niet alleen inzetten op het eindresultaat. Er zijn vaak heel wat andere opties beschikbaar, met interessante noteringen. Zo kunt u voorspellen wie het volgende punt pakt in een tenniswedstrijd of hoeveel doelpunten er in totaal zullen gescoord worden.

Problemen met live wedden op Ladbrokes? Contacteer de klantendienst

Vragen of problemen met het plaatsen van live weddenschappen? Dan kunt u tussen 08:00 en middernacht terecht bij de klantenservice van Ladbrokes. Via de live chat wordt u erg snel geholpen: hier zijn bijna altijd medewerkers beschikbaar. Het is een gratis optie die altijd toegankelijk is, zelfs als u niet aangemeld bent.

U kunt de klantenservice contacteren in het Frans en dat kan op verschillende manieren:

 • Via e-mail: help@ladbrokes.be
 • Telefonisch: 0800 49 659
 • Live chat.
 • Spelen op Ladbrokes

+18 Speel Verantwoord Play safe Gokhulp